11.6°c - Zwaar bewolkt  
Sinds 1986 heeft de inmiddels Fa. J. Notebomer zich geconcentreerd op het gebied van FIETSEN, SPARTAMETS en SCHAATSEN. Er is een volledig uitgeruste werkplaats waar alle reparaties en onderhoud accuraat worden verricht. Wij onderscheiden ons van onze collega's door het geven van vakkundig en persoonlijk advies en geven 3 maanden GARANTIE op onderdelen en arbeidsloon op de door ons verrichte reparaties. De Fa. Notebomer is een modern bedrijf. Door automatisering heeft U het VOORDEEL dat de gegevens van de BIJ ONS GEKOCHTE FIETS vanaf 1984 makkelijk te achterhalen zijn.
OVER
NOTEBOMER
In 1932 startte Jan Notebomer zijn bedrijf aan de Helperwestsingel 23. In september 1951 verhuisde de fietsenzaak naar de Verlengde Hereweg 103/1, een prachtige locatie, gezien het vele (fiets)verkeer dat hier sinds jaar en dag langs rijdt.

Sinds 1986 heeft de inmiddels Fa. J. Notebomer zich geconcentreerd op het gebied van FIETSEN, SPARTAMETS en SCHAATSEN.

Er is een volledig uitgeruste werkplaats waar alle reparaties en onderhoud accuraat worden verricht.

Wij onderscheiden ons van onze collega's door het geven van vakkundig en persoonlijk advies en geven 3 maanden GARANTIE op onderdelen en arbeidsloon op de door ons verrichte reparaties.

De Fa. Notebomer is een modern bedrijf. Door automatisering heeft U het VOORDEEL dat de gegevens van de BIJ ONS GEKOCHTE FIETS vanaf 1984 makkelijk te achterhalen zijn.
Deze website is ontwikkeld door Shadowstyle.nl

Deze website is ontwikkeld door Shadowstyle.nl